Kurse të gjuhëve

Kurset e gjuhëve jashtë vendit

Fillimi: Çdo të hënë gjatë gjithë vitit

Destinacioni: Britania e Madhe, Franca, Spanja, Italia, Gjermania, Malta, SHBA, Kanada,

Akomodimi dhe ushqimi: Në familje, konvikte studentore, hotele, bujtina, …

Kohëzgjatja: 2 javë dhe më shumë

Aplikimi: Gjatë gjithë vitit