GJERMANIA

ORGANIZIMI I SHKOLLËS

Në shkollën e gjuhës janë të angazhuar një ekip i personelit me të punësuar permanent të detyruar të monitorojnë punën e secilit student individualisht. Duke filluar nga drejtori i shkollës, Accommodation Manager-( Menaxhuesin e Akomodimitt) përgjegjës për akomodimin, profesorët,–Academic Councelor( Këshilltarë Akademik) personi përgjegjës në ndjekjen e progresit të secilit nxënës,Activities Director( Drejtor i Aktiviteteve)- personi përgjegjës për organizimin e ak tiviteteve shoqërore, kulturore dhe sportive të studentëve.

MËSIMI

20,24 gjegjësisht 28 orë në Gjuhë Gjermane në javë (Standard,Intensive,gjegjësisht Premium)
Orët zgjasin 45 minuta. Kurset janë parashikuar dhe organizuara në atë mënyrë që mësimi i gjuhës është përshtatur me nevojat e individit dhe njohjes paraprake të gjuhës gjë që përfaqëson një kombinim ideal të të mësuarit, argëtimit dhe kohës së lirë.
Para fillimit të kursit është e detyrueshme të testohet nxënësi dhe varësisht nga ajo sa e njeh gjuhën, ndahen në grupe sipas niveleve të mëposhtme: Beginner, Elementary, Pre-intermediate, Intermediate, Upper intermediate, Pre-advanced dhe Advanced.Grupi më së shpeshti përbëhet nga 10 deri n ë 12 maksimumi 15 nxënës. Pas përfundimit të kursit,secili nxënës merr certificate e duhun.

AKOMODIMI

Studentët e kurseve të gjuhës gjermane mund të akomodohen sipas zgjedhjes së tyre.

 • Në familje: u ofrohet dhoma me një shtrat dhe dhomë me dy shtretër,me mëngjesin apo gjysëm pansioni.
 • Në një apartament privat: Ne mund t’ju sigurojmë akomodim por që duhet ta ndani me studentët të tjerë ose t’ju ndihmojmë të gjeni një dhomë në një familje ku do të keni hapsirën tuaj,por do të ndani bashkë banjon dhe kuzhinën.
 • Për tu akomoduar në hotel për të rinj: duhet të jeni të paktën 18 vjeç. Akomodimi është i mundur dhomë me një shtrat ose dhomë me dy shtretërt përfshirë edhe ushqimin ose jo.

AKTIVITETET JASHTË ORARIT MËSIMOR

Pas përfundimit të orës mësimore shkolla organizon aktivitete sportive dhe sociale për vizitorët (gara sportive, Barbecue, vizitë vendeve-kulturo historike qyteteve dhe vendeve interesante etj.) Këto aktivitete organizohen dhe menaxhohen nga studentë fillestarë në mënyrë që të zhvillojë zgjërojnë shoqërinë njohjen në mes vedi si dhe të perfeksionojnë gjuhën gjermane. Shkolla gjithashtu organizon ekskursione ditore, të cilat janë zgjedhore dhe paguhen më shumë.

BERLINI

ORGANIZIMI I SHKOLLËS

Në shkollën e gjuhës janë të angazhuar një ekip i personelit me të punësuar permanent të detyruar të monitorojnë punën e secilit student individualisht. Duke filluar nga drejtori i shkollës, Accommodation Manager-( Menaxhuesin e Akomodimitt) përgjegjës për akomodimin, profesorët,–Academic Councelor( Këshilltarë Akademik) personi përgjegjës në ndjekjen e progresit të secilit nxënës,Activities Director( Drejtor i Aktiviteteve)- personi përgjegjës për organizimin e ak tiviteteve shoqërore, kulturore dhe sportive të studentëve.

MËSIMI

20,24 gjegjësisht 28 orë në Gjuhë Gjermane në javë (Standard,Intensive,gjegjësisht Premium)
Orët zgjasin 45 minuta. Kurset janë parashikuar dhe organizuara në atë mënyrë që mësimi i gjuhës është përshtatur me nevojat e individit dhe njohjes paraprake të gjuhës gjë që përfaqëson një kombinim ideal të të mësuarit, argëtimit dhe kohës së lirë.
Para fillimit të kursit është e detyrueshme të testohet nxënësi dhe varësisht nga ajo sa e njeh gjuhën, ndahen në grupe sipas niveleve të mëposhtme: Beginner, Elementary, Pre-intermediate, Intermediate, Upper intermediate, Pre-advanced dhe Advanced.Grupi më së shpeshti përbëhet nga 10 deri n ë 12 maksimumi 15 nxënës. Pas përfundimit të kursit,secili student mer certificate adekuate.

AKOMODIMI

Studentët e kurseve të gjuhës gjermane mund të akomodohen sipas zgjedhjes së tyre.

 • Në familje: u ofrohet dhoma me një shtrat dhe dhomë me dy shtretër,me mëngjesin apo gjysëm pansioni.
 • Në një apartament privat: Ne mund t’ju sigurojmë akomodim por që duhet ta ndani me studentët të tjerë ose t’ju ndihmojmë të gjeni një dhomë në një familje ku do të keni hapsirën tuaj,por do të ndani bashkë banjon dhe kuzhinën.
 • Për tu akomoduar në hotel për të rinj: duhet të jeni të paktën 18 vjeç. Akomodimi është i mundur dhomë me një shtrat ose dhomë me dy shtretërt përfshirë edhe ushqimin ose jo.

AKTIVITETET JASHTË ORARIT MËSIMOR

Pas përfundimit të orës mësimore shkolla organizon aktivitete sportive dhe sociale për vizitorët (gara sportive, Barbecue, vizitë vendeve-kulturo historike qyteteve dhe vendeve interesante etj.) Këto aktivitete organizohen dhe menaxhohen nga studentë fillestarë në mënyrë që të zhvillojë zgjërojnë shoqërinë njohjen në mes vedi si dhe të perfeksionojnë gjuhën gjermane. Shkolla gjithashtu organizon ekskursione ditore, të cilat janë zgjedhore dhe paguhen më shumë

BERLINI

Muri i Berlinit ndan Berlinin për vite të tëra dhe ka qenë simbol i ndarjes së botës në dy blloqe,por që nga rënia e tij më 3 tetor 1989,kanë mbetur vetëm pjesë të vogla që tani shërbejnë si një atraksion turistik. Berlin u zhvillua shum shpejt në një metropol të vërtetë me monumentet e shumta historike dhe atraksione turistike: TV Kulla, Ishulli Muze,Kopshti Zoologjik shum i madh, Katedralja e Berlinit, Salla Operës, Universitet, Brandenburg Gate, Bellevue Palace Rajstagot janë vetëm disa prej atraksioneve që ju mund të shihni në Belrin.

Shkolla: Instituti i Berlinit është vetëm 15 minuta larg në këmbë deri në qendër të qytetit. I ndërtuar në një rrugë të qetë në një godinë moderne në dy kate. Brënda shkollës ka një qendër për mësim të pavarur me libra, dhomë multimedia e pajisur me 6 kompjuterë internet kafe me 10 kompjuterë si dhe hapësirë ku studentët mund të shërbehen me kafe apo lëngje nga automati Gjithashtu shkolla posedon edhe një terasë e mbuluar ku studentët gjatë verës në shoqërinë e njëri tjetrit mund të kalojnë kohën duke pirë pije dhe pregadiasin në Barbeque.

MINHENI

ORGANIZIMI I SHKOLLËS

Në shkollën e gjuhës janë të angazhuar një ekip i personelit me të punësuar permanent të detyruar të monitorojnë punën e secilit nxënës individualisht. Duke filluar nga drejtori i shkollës, Accommodation Manager-( Menaxhuesin e Akomodimitt) përgjegjës për akomodimin, profesorët,–Academic Councelor( Këshilltarë Akademik) personi përgjegjës në ndjekjen e progresit të secilit nxënës,Activities Director( Drejtor i Aktiviteteve)- personi përgjegjës për organizimin e aktiviteteve shoqërore, kulturore dhe sportive të studentëve.

MËSIMI

20,24 gjegjësisht 28 orë në Gjuhë Gjermane në javë (Standard,Intensive,gjegjësisht Premium)
Orët zgjasin 45 minuta. Kurset janë parashikuar dhe organizuara në atë mënyrë që mësimi i gjuhës është përshtatur me nevojat e individit dhe njohjes paraprake të gjuhës gjë që përfaqëson një kombinim ideal të të mësuarit, argëtimit dhe kohës së lirë.
Para fillimit të kursit është e detyrueshme të testohet nxënësi dhe varësisht nga ajo sa e njeh gjuhën, ndahen në grupe sipas niveleve të mëposhtme: Beginner, Elementary, Pre-intermediate, Intermediate, Upper intermediate, Pre-advanced dhe Advanced.Grupi më së shpeshti përbëhet nga 10 deri n ë 12 maksimumi 15 nxënës. Pas përfundimit të kursit,secili student mer certificate adekuate.

AKOMODIMI

Studentët e kurseve të gjuhës gjermane mund të akomodohen sipas zgjedhjes së tyre.

 • Në familje: u ofrohet dhoma me një shtrat dhe dhomë me dy shtretër,me mëngjesin apo gjysëm pansioni.
 • Në një apartament privat: Ne mund t’ju sigurojmë akomodim por që duhet ta ndani me studentët të tjerë ose t’ju ndihmojmë të gjeni një dhomë në një familje ku do të keni hapsirën tuaj,por do të ndani bashkë banjon dhe kuzhinën.
 • Për tu akomoduar në hotel për të rinj: duhet të jeni të paktën 18 vjeç. Akomodimi është i mundur dhomë me një shtrat ose dhomë me dy shtretërt përfshirë edhe ushqimin ose jo.

AKTIVITETET JASHTË ORARIT MËSIMOR

Pas përfundimit të orës mësimore shkolla organizon aktivitete sportive dhe sociale për vizitorët (gara sportive, Barbecue, vizitë vendeve-kulturo historike qyteteve dhe vendeve interesante etj.) Këto aktivitete organizohen dhe menaxhohen nga studentë fillestarë në mënyrë që të zhvillojë zgjërojnë shoqërinë njohjen në mes vedi si dhe të perfeksionojnë gjuhën gjermane. Shkolla gjithashtu organizon ekskursione ditore, të cilat janë zgjedhore dhe paguhen më shumë.

MINYIH

Arkitektura madhështore e stilit barok, pallatet dhe njerëzit socialë në kryeqytetin e Bavarisë e bëjnë Mynihun një vend të mrekullueshëm për të mësuar gjuhën gjermane. Qyteti ka rreth 1.2 milion banorë. Përveç muzeve të shumtë, galeriv të artit dhe disa prej ndërtesave më të bukura në Gjermani e bëjnë qytetin Mynihut një vend të shkëlqyer oër të mësuar gjuhën gjermane. Mynihu është qendra e ekonomisë gjermane, themeluesja e BMW-së dhe industriesë elektronike. Arkitektura moderne, e bërë me shum shkathtësi është përzier edhe në shumë kisha të stilit gotik dhe barok që bartin në vete bukurinë e tyre unike.
Gjatë dimrit kryesisht shkohet në skijim në Alpet e bukura, përderisa gjatë muajt e verës mund të kalojmë kohën në birariat e shumta në ngrohtësinë e diellit apo edhe mund të shkojmë në ndonjërin nga liqenet aty afër.Mynihu është qytet që ka për secilin diçka për t’i ofruar.Edhe atraksionet e sportit,ekspozitat,kinema, festivale të filmit,revi të modëes,koncerte diskoteka etj.
Shkolla ndodhet pranë stacionit të metrosë dhe është 5 minuta larg. udhëtim me metro nga qendra e qytetit. Shkolla ka 11 klasë, qendra vetë-studimi, një bibliotekë, një dhomë multimedia e pajisur me 6 kompjuterë, internet kafe,hapësirë për argëtim ofruar pije dhe luajtur ping-pong. pingpong.

FRANKFURTI

ORGANIZIMI I SHKOLLËS

Në shkollën e gjuhës janë të angazhuar një ekip i personelit me të punësuar permanent të detyruar të monitorojnë punën e secilit student individualisht. Duke filluar nga drejtori i shkollës, Accommodation Manager-( Menaxhuesin e Akomodimitt) përgjegjës për akomodimin, profesorët,–Academic Councelor( Këshilltarë Akademik) personi përgjegjës në ndjekjen e progresit të secilit nxënës,Activities Director( Drejtor i Aktiviteteve)- personi përgjegjës për organizimin e ak tiviteteve shoqërore, kulturore dhe sportive të studentëve.

MËSIMI

Standard (20 orë në javë për 20min.) ose kurs Intensiv (30 orë në javë) .Orët zgjasin 45 minuta
Në grup janë më së paku 10 studentë.Para fillimit të kursit është e detyrueshme të testohet nxënësi dhe varësisht nga ajo sa e njeh gjuhën, ndahen në grupe sipas niveleve të mëposhtme: Beginner, Elementary, Pre-intermediate, Intermediate, Upper intermediate, Pre-advanced dhe Advanced.Orët mbahen nga e hëna ne të premte kurse gjatë fundjavëes dhe festave nuk ka mësim.Të gjithë materialet e kursit ofrohen dhe përfshihen në çmimin e kursit. Pas përfundimit të kursit, secili student merr një certifikatën e duhun.

AKOMODIMI

Studentët e kurseve të gjuhës gjermane mund të akomodohen sipas zgjedhjes së tyre.

 • Në familje: u ofrohet dhoma me një shtrat dhe dhomë me dy shtretër,me mëngjesin apo gjysëm pansioni.
 • Në një apartament studentor: Akomodim i siguruar në dhomë me një shtrat ose dhomë me dy shtretër.Apartmani ka 6 dhoma, kuzhinë me tërë pajisjet e duhuna, si dhe dy banjo por që duhet ta ndani me të akomoduarit tjerë.Apartrmanet janë brenda ndërtesës të shkollës ose në largësi prej 5-15 minuta vajtje në këmbë.

AKTIVITETET JASHTË ORARIT MËSIMOR

Pas përfundimit të orës mësimore shkolla organizon aktivitete sportive dhe sociale për vizitorët (gara sportive, Barbecue, vizitë vendeve-kulturo historike qyteteve dhe vendeve interesante etj.) Këto aktivitete organizohen dhe menaxhohen nga studentë fillestarë në mënyrë që të zhvillojë zgjërojnë shoqërinë njohjen në mes vedi si dhe të perfeksionojnë gjuhën angleze. Shkolla gjithashtu organizon ekskursione ditore, të cilat janë zgjedhore dhe paguhen më shumë.

FRANKFURT

Frankfurti është qendra financiare e Gjermanisë dhe Bashkimit Evropian, është një nga qytetet më me variete kulturore se qytetet e tjera. Qytet me një kombinim të muzeve dhe rrokaqiejve moderne, një qytet ku bashkohen koha e vjetër dhe e reja. Mund të vizitoni Shtëpinë e Vjetër të Operës, e cila shërben si sallë koncertesh, ngjituni në krye të Main Tower prej ku mund të shihni të gjithë rajonin, vizitoni kopshtin zoologjik, restorante të panumërta ose bare.Shkolla ndodhet në afërsi të qendrës së qytetit, 2 minuta më këmbë deri te rruga kryesore.

Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm gjatë viteve të fundit, shkolla duhej patjetër të vendosej në objektin me më shumë hapësirë ​​për zyra dhe klasë. Në katin e pare ndodhet recepsioni dhe salla qendrore në modelin e kafeterisë.Shkolla ka 12 klasë, një mini kuzhinë dhe një bibliotekë.