MALTA

MËSIMI

20 ose 30 orë Gjuhë Angleze në javë (Standard – Course Intensive-Kurs Intensive) Orët zgjasin 45 minuta. Kurset janë parashikuar dhe organizuara në atë mënyrë që mësimi i gjuhës është përshtatur me nevojat e individit dhe njohjes paraprake të gjuhës gjë që përfaqëson një kombinim ideal të të mësuarit, argëtimit dhe kohës së lirë. . Para fillimit të kursit është e detyrueshme të testohet nxënësi dhe varësisht nga ajo sa e njeh gjuhën, ndahen në grupe sipas niveleve të mëposhtme: Beginner, Elementary, Pre-intermediate, Intermediate, Upper intermediate, Pre-advanced dhe Advanced.Orët vijojnë nga e hëna në të premte,gjatë vikendeve dhe festave nuk mbahet mësim.i tërë materiali për ndjekjen e mësimit përderisa zgjat shkolla u lihen nxënësve dhe kjo përfshihet në çmim.Kur mbaron kursi secili kandidat pajiset me certificate adekuate.

AKOMODIMI

Ndjekësit e kursit të gjuhës angleze mund të vendosen sipas zgjedhjes së tyre:

  • Në një familje: Akomodimi ofrohet dhe sigurohet në dhoma me dy shtretër bazuar pansion i plotë nga e hëna deri të premten dhe gjysëmpansion në fundjavë. edhe në dhoma një shtretëshe. Në dhoma akomodojnë studentë të kombësive të ndryshme me qëllim që të flasin sa më shumë në gjuhën angleze…
  • Në konviktet studentore: Akomodimi është i siguruar me vendosjen e studentëve në dhoma me një dy tre apo me më shumë shtretër.Sa i takon ushqimit zakonisht bazohet në vetë-ushqyerjen self-catering (vetë-shërbim), duke përdorur një kuzhinë të përbashkët. Informacione më të hollësishme rreth akomodimit për çdo destinacion mund të merret në agjencinë Narom Travel.

AKTIVITETET JASHTË ORARIT MËSIMOR

Pas përfundimit të orës mësimore shkolla organizon aktivitete sportive dhe sociale për vizitorët (gara sportive, Barbecue, vizitë vendeve-kulturo historike qyteteve dhe vendeve interesante etj.) Këto aktivitete organizohen dhe menaxhohen nga studentë fillestarë në mënyrë që të zhvillojë zgjërojnë shoqërinë njohjen në mes vedi si dhe të perfeksionojnë gjuhën angleze. Shkolla gjithashtu organizon ekskursione ditore, të cilat janë zgjedhore dhe paguhen më shumë.

MALTA

Malta, ishulli i bukur në Detin Mesdhe e shtrirë në mes të brigjeve të Sicilisë dhe Afrikës së Veriut,me një klimë të mirë gjatë gjithë vitit. dhe me një peizazh të Afrikës së Veriut, Malta është vendi ideal për të mësuar gjuhën angleze pavarësisht sezonit. Klima është tipike mesdhetare me dimër të butë dhe shumë verë të nxehtë. Studentët nga e gjithë bota kombinojnë pushimin veror dhe ndjekjen e mësimit gjatë mkësaj stine.

Malta ka kultura të ndryshme dhe rolin më të madh në historinë e çdo ishull tjetër. Në vitin 1814 Malta u bë një koloni britanike dhe fitoi pavarësinë në vitin 1964. Anglishtja është gjuha zyrtare e Maltës. Në këtë ishull mesdhetar egziston mundësia t’i gjesh të gjitha si: historinë e lashtë, detin e pastër, jetën e natës emocionuese, dyqanet e modes etj.

Shkolla: Gjatë gjithë vitit, shkolla është e mbushur me studentë dhe është një nga destinacionet më të dashura për studentët, sepse përveç programit të mirëorganizuar të shkollës, ofron shumë aktivitete jashtë kornizave të arsimit. Shkolla gjendet në pjesën më të të qetë të Shën Julian së bashku me kompleksin rezidencial studentor në të cilin ndodhet një nga pishinat më të bukura të ishullit. Shkolla ka 23 klasë me pajisje audio-vizuale.