Au Pair

Program për vajzat të cilat duan të qëndrojnë dhe kujdesen për fëmijët e një familje për një periudhë 3-12 muaj...

Më shumë

Kurse të Gjuhës

Kurse gjuhësh në vënde të ndryshme të botës. Fillojnë çdo të Hënë gjatë gjithë vitit. Destinacinet më të njohura: Anglia, Gjermania, Franca, Italia, SHBA-të, etj...

Më shumë

Studime

Programe përgaditore për studime dhe ndërmjetësimi për rregjistrim në Universitete. Kushtet: Të kenë mbaruar Shkollën e Mesme dhe të kenë kaluar provimet përkatëse që kërkohen.

Më shumë

Work & Travel France

Program Veror për Shkëmbim Kulturor. Studentët kanë mundësi të përmirësojnë nivelin e gjuhës Franceze, ta njohin më shumë Francën dhe kulturën e saj dhe të përfitojnë eksperienca të reja.

Më shumë

LAJME